Passie voor prestatie
Werkinstructies door KPPR
      - passie voor prestatie -


Bevindt de kennis van uw afdeling zich in het hoofd in plaats van op papier?

Dan kan de continu´teit van uw dienstverlening in gevaar komen. KPPR kan dit voor u oplossen.       
KPPR gaat namelijk verder waar de meeste consultancy organisaties stoppen en maakt graag uw werkinstructies (tot op zogenaamd klikniveau).

Ook hier worden taken, hoofd en subprocessen ge´nventariseerd. Maar in plaats van de grafische weergave zoals beschreven bij processen, wordt hier de taak tot op detailniveau beschreven en geanalyseerd. De vraag: "Waarom doet u dit zo en kan het ook anders?" zult u vaak horen.

KPPR werkt volgens 3 stappen:


                              Tijdens stap 3 vindt een analyse plaats van de taak . Daarnaast vindt eventueel een veranderingsslag plaats.

In de werkinstructie is het mogelijk om standaard brieven, formulieren of verwijzingen naar andere werkinstructies te koppelen. Vanuit de werkinstructie kan dan direct naar de meest actuele brief gegaan worden. Er hoeft dus niet meer gezocht te worden

U moet zich wel realiseren dat het maken van werkinstructies, mede afhankelijk van het detailniveau, een tijdintensief proces is. Het product is onderhoudsgevoelig en wijzigingen dienen geborgd te zijn zodat het actueel blijft. Dit kunt u door iemand binnen uw eigen organisatie laten doen of u kunt dit aan KPPR uitbesteden.

Het resultaat mag er wezen. Een digitaal handboek dat bijdraagt aan een eenduidige manier van werken en de continu´teit van uw afdeling.